Turorientering i salg.

25mai

Turorienteringsesongen er i full gang. I år har vi 71 flotte poster som venter på å bli besøkt. Konvoluttene kan du kjøpe på Jernia Sælen på Osøyro og Falk Sport på Amfi Flåten for 200 kr. I tillegg kan du kjøpe alle eller enkelte av kartene på www.turorientering.no/osok og i appen Turorientering.

Konvolutten inneholder

– Kartet Kuhnle med 16 fotoposter

– Kartet Halhjem med 30 poster

– Kartet Hattvik-Moldaneset med 25 poster

– Kode for nedlasting av kartene elektronisk fra www.turorientering.no/osok

– Symbolforklaring

– Plastlomme til å beskytte kartet på tur

– Informasjon om turorienteringen

– Informasjon om Os Orienteringsklubb

– Aktivitetsplan Vårsesongen 2022

Dersom dere er flere i familien som ønsker å registrere postene i appen kan dere få ekstra kode for nedlasting ved å sende den koden du allerede har mottatt til turo@osok.no.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!