Haustsesongen er i gang. Sjå aktivitetsplanen for hausten

17aug

Haustsesongen startar denne helga med NorgesCup Sprint i Bergen laurdag og NM Ultralang på Kvamskogen søndag. Frå Os Ok er det Espen Rognsvåg som skal delta i NM, lukke til Espen! Sjekk og aktivitetsplanen for hausten!

På publikumsløpa har vi 3 påmeldte deltakarar, særs kjekt er det å sjå at vårt nyaste medlem Jone Reistad stiller på startstreken søndag.

Aktivitetsplanen for haustsesongen er klar, du finn den her: Aktivitetsplan OSOK høst2017

Vi håper å sjå mange av dei unge på treningane utover hausten. Vi håper og å sjå mange på pokalkampane om tirsdagane, før sommaren utfordra vi Askøy OL… kan vi klare å fortsetje med det?
Husk alle rekruttar får dobbelt så mange poeng i pokalkampen.Bli med!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!

Bli medlem!

Lik Oss

Vår Facebookgruppe

Bli med i vår facebookgruppe

Støtt Oss

Grasrotandelen