Aktivitetsplan våren 2022

7mar

Da er aktivitetsplanen for våren 2022 klar. Vi fortsetter med faste treninger for alle orienteringsinteresserte tirsdager kl 1800-1900 fra Lunde barneskule. Se planen her: http://www.osok.no/aktivitetsplan-var-2022/. Eventuelle endringer eller tilleggsopplysninger publiseres her: https://www.facebook.com/groups/os.oklubb/

Klubbhåndboka er også lagt ut på nett. Lurer du på noe i klubben er dette stedet å slå opp. Her står det også om de ulike vervene i klubben og hvilke oppgaver som tilhører dem gjennom året. Klubbhåndboka finner du her: http://www.osok.no/klubbhandbok/.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!