Klubbtur til Jondal – Odda 2 dagers

3jun
Overnatting i Jondal

Os orienteringsklubb deltok med til sammen 12 løpere i årets Odda 2-dagers.  Løpene gikk i Gjetingsdalen i Mauranger i variert og til dels krevende terreng.

Det ble en del fine plasseringer for klubben, blant annet 1.plasser for Steinar Danielsen i AK åpen i KM mellomdistanse på lørdag, og for Turid Rognsvåg i D60 i HOK ranking på søndag. Det ble også bestetider for Nora Wikestad og Arn Wikestad i hvert sitt løp i C-åpen for ungdom.

Klubben leide hus i vakre Jondal for helgen. Her var det muligheter for fisking , isbading i brevann og sosialt samvær med kort og spill for store og små.

Bad og fiske i Esplelandsvatnet
Taco på fredagskvelden


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!