Berøringsfri turorientering klar til bruk

3apr

Os Orienteringsklubbs turorienteringsopplegg er klart til bruk. Turorientering er tur med kart og kompass i nærheten av Os for hele familien. Postene er berøringsfrie og du velger selv når og hvordan du vil finne dem. Opplegget kan i sin helhet kjøpes og brukes på nett eller i app. I tillegg er papirutskrift av kartene til salgs i flere butikker.

Turorientering ble trukket frem på Dagsnytt på NRK som en god tur- og trimaktivitet nå i disse smittetider og vi er glad for at vi kan tilby denne aktiviteten  i Os.

Husk likevel de generelle rådene for å begrense korona-smitte:
Ikke gå mange i lag
Hold avstand dersom du møter andre på turen
Følg tilrådde hygieneregler: Vask hendene, host i albugen, og unngå berøring av postene

I år har vi satt ut poster i Prestegardskogen og på Halhjem. Der er poster og løyper tilrettelagt for både nybegynnere og erfarne. I tillegg har vi foto-orienteringsposter på Osøyro».

Foto-orienteringspostene på Osøyro har temaet «vann og ruskevær», forteller turorienteringsansvarlig Marie Pontoppidan. Hun jobber til daglig som klimaforsker og har fotografert stormen Elsa nå i vår. Orienteringskartet viser hvor alle bildene er tatt og deltakeren må finne ut hvilket bilde som er tatt på hvilken post. Forhåpentligvis blir været mindre ruskete i påska.

Postene i turorientering henger ute til oktober og kan tas når som helst. Noen velger å ta mange poster på en lang tur og noen tar få poster om gangen for å få mange turer. På hvert sted er det en gratis grønn tur. Grønne turer er svært lette og kan være en fin begynnelse for de som har lyst til å prøve seg. I tillegg er det mulig å ha med barnevogn eller rullestol på disse turene.

Os Orienteringsklubbs turorientering selges
* på turorientering.no/osok
* i appen Turorientering (for IOS og Android)
* hos Stadion Sport på Amfi Flåten, Jernia Sælen på Osøyro og Butikk Buena i Lysekloster

Kontakt:
Steinar Danielsen, leder Os Orienteringsklubb, tlf 483 61 248
Marie Pontoppidan, turorienteringsansvarlig, tlf 975 73 215Neste aktiviteter
(ute av drift klikk for info)

Bli med!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!

Bli medlem!

Lik Oss

Vår Facebookgruppe

Bli med i vår facebookgruppe

Støtt Oss

Grasrotandelen