Om Os Ok

Os Orienteringsklubb ble stiftet 11. desember 2014 på Os Ungdomsskule.

Initiativtaker Geir Rognsvåg fikk med seg Marie Pontoppidan, Ole Håkon Sælen og Tommy Sævareid i klubbens aller første styre. I januar 2015 var alle formelle krav til klubben på plass og vi startet Os-Serien, en serie med treningsløp i Os kommune.

Vår «Virksomhetsidè» og våre «Verdier» vil gi gjensidig nytte og «samspill» mellom bredde og topp. Våre tiltak med «Idrettsglede og god helse for alle» vil også gi nyttig effekt som økt kunnskap om kart og kompassbruk i Os Kommune. Vi skal:

  • Gi våre medlemmer og samarbeidspartnere et tilbud i toppklasse innen orienteringssporten i Norge gjennom en kvalitetsorientert og målbevisst satsing. Dette omfatter også å tilrettelegge for orienteringsaktivitet for eldre og for bevegelseshemmede.
  • Drive økonomisk forsvarlig, fremme det sportslige nivået, bidra til økte orienteringsopplevelser for medlemmene.

Lov for Os Orienteringsklubb, vedtatt på styremøte 13. januar 2020.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!