Orienteringsløp på Lepsøy

28sep

Søndag 3.oktober arrangerer Os Orienteringsklubb orienteringsløp på Lepsøy med arena på Kongshaug musikkgymnas. Løpet er årets rankingfinale i Bergen og det første løpet etter at koronarestriksjonene ble opphevet.
Løpsleder Steinar Danielsen forventer mange deltakere fra Bergen på søndag.

Løpet har løyper på alle nivå, og hvis du vil prøve orientering har du sjansen nå. Det er bare å melde seg på i en av de åpne løypene. Du melder deg på her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13763

Kartet som dekker heile øya ble ferdig for noen dager siden. Anders Tønnessen Rød har laget 8 ulike løyper i noe av det fineste terrenget vi har i området. Arenaen Kongshaug musikkgymnas er en perle av de sjeldne, her kan løperne få seg et bad i sjøen etter målgang hvis de er tøffe nok.

En av løperne vi håper å se på startstreken er Ingeborg Rygg Eikeland fra Bergens Turnforening. Ingeborg som har vunnet 3 av årets 4 rankingløp i klasse D17-18 ble i fjor norsk mester i «Knockout-sprint» orientering.
https://bergensturn.no/nyheter-1/blog-post-title-three-ftfen


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!