Pokalkampen starter på tirsdag, håper å se mange nye og gamle o-løpere på start!

5mai

Pokalkampen er viktig for oss i Os Orienteringsklubb. Dette er løpene vi håper alle stiller på!
Pokalkampen er konkurransen mellom klubbene, der alle nybegynnere skårer 2 poeng mens vi etablerte kun får 1 poeng (Det er kun de aller beste i A-klassene som får flere poeng).

I fjor slo vi Askøy på målstreken etter en litt treg start, i år håper vi mange stiller til start allerede på første løp.

Arena for løpet er Skageveien 111 i Ytrebygda. Veien er merka med postskjermer fra Fana Stadion.
Det er ei prøveløype ved arena, denne passer ypperlig som oppvarming og til opplæring av nye o-løpere.

Full innbydelse finn du her: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9501
Der kan du også melde deg på løpet. Løpet er helt gratis for barn som er medlemmer i klubben. Hvis du tror du kommer, er det fint om du melder deg på da det gjør arbeidet for arrangørklubben litt lettere.

Trenger du noen å sitte på med?
Vi organiserer transport for de som vil det. Ta kontakt med en av oss i styret.

Har du ein venn du trur vil like orientering?
Dette er løpet du kan ta med vennen din på. Her får alle være med!
Hvis alle o-løpere tar med en venn blir vi dobbelt så mange!

Eventor tips:
Eventor er nettstedet for alle orienteringsløp i Norge. Her finner vi løp, melder oss på og kan se resultata. Vi kan til og med se hvor dei beste har løpt (Livelox).

Hvis du vil se alle lokale orienteringsløp i terminlista er det best å bruke linken på heimesida vår. Da får du se alle lokale løp og kretsens offisielle treninger. Trykk på menyvalget «Konkurransar – Eventor Hordaland» (sjå bildet).

Vel møtt på løp!Neste aktiviteter
(ute av drift klikk for info)

Bli med!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!

Bli medlem!

Lik Oss

Vår Facebookgruppe

Bli med i vår facebookgruppe

Støtt Oss

Grasrotandelen