Skuleorientering i Os

12okt

I år har barneskulane Halhjem, Kuventræ, Lunde, Nore Neset og Os fått nye skulegardskart av Os Orienteringsklubb. Karta er støtta av skuleorienteringsprosjektet til Norges Orienteringsforbund og Sparebanksstiftelsen. Orienteringsløparane Geir Rognsvåg og Steinar Danielsen har teikna kartane som skulane fritt kan laste ned frå www.skoleorientering.no. Der kan skulane også teikne løyper og finne aktivitetar som kan brukast i undervisninga.

Onsdag 14. oktober kom Henning Brattland Karlsen frå skuleorinteringsprosjektet i Norges Orienteringsforbund til Kuventræ skule for å halde kurs. Alle sjuandeklassingane fekk prøve seg på orientering i skulegarden på det nye kartet. I tillegg fekk 23 lærarar frå dei fem skulane eit totimars kurs i orientering. Med kurset fulgte og ein sekk med orienteringsutstyr og -leikar til bruk i undervisninga.

www.skoleorientering.no ligg skulegardskart til alle barneskulane i gamle Os kommune frå tidlegare år. Os Orienteringsklubb kan hjelpa skulane med kartteikning, løypelegging og utskrift av kart ved behov.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!

Aktivitetskalender