Stolper og tur-O-poster i Os til påske

2apr

Os Orienteringsklubb er glade for å kunne tilby både Stolpejakt og Turorientering i Os i 2023. Begge delene er klare til å tas i bruk i påska.

Stolpejakten er nytt i Os. Men i landet ellers er stolpejakt et utbredt og populær aktivitet. Blant landets 15000 stolper er 60 av dem nå plassert på og rundt Osøyro. Det lokale opplegget er et samarbeid mellom Os Pensjonistforening og Os Orienteringsklubb og er helt gratis i bruk. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned appen «Stolpejakten» og den vil vise deg hvor nærmeste stolpe er. Finn stolpen, scan den med telefonen og vips er du hektet på å finne neste stolpe!

Turorienteringen i år er rundt Hetlestraumen rett nord for Tøsdalskiftet. Der ligger 30 poster i skogen som små skatter og venter på å bli funnet. Du kan laste ned kartet på turorientering.no/osok eller i appen «Turorientering (NY)» for 75 kr. Dersom du ønsker kartet ferdig utskrevet og puttet i plastlomme kan du kjøpe det for 100 kr på Falk Sport på Flåten Amfi. Da vil du også få tilgang til kartet i appen om du vil. Som deltaker i turorienteringen inviteres du også til klubbens sesongavslutning med merkeutdeling til høsten.

Du kan også være med på orienteringsklubbens treninger. Se aktivitetsplanen for oversikt. Første trening etter påske er spesielt lagt opp for barn og unge fra Borgafjellet barneskule tirsdag 11/4 kl 1800-1900.

Se avisomtale av aktivitetstilbudene:

Turorienteringskart klar til salg hos Falk Sport på Amfi Flåten i Os.

Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!