Aktivitetsplan

OS Orienteringsklubb har klubbtrening alle tirsdagar kl 1800-1900 heile året når det ikkje er nærløp eller skuleferie. Oppmøte for trening våren 2024 er ved Kuventræ idrettsplass, sør for grasbane. Treninga består av en felles løpetur i snakketempo og vert avslutta med styrkeøvingar og uttøying.  Det er ingen påmelding til treningane. Barn under 16 år må ha følgje med ein vaksen. 

Husk refleksvest og lommelykt/hodelykt når det er mørkt. Endringar eller tilleggsinformasjon vert publisert på eventor.no og/eller Facebooks – sida til Os OK.

Påmelding til Urb-O, HOK-trening, Sprintcup, Pokalkamp, Nattcup, nasjonale og kretsløp på eventor.orientering.no (Krestløp og “oppover” er ikkje lagt inn i aktivitetsplanen under).

Ved spørsmål, ta kontakt med anders.rod@outlook.com.

Nivåstigen i orienteringsteknikk

● Grønn for nybegynnere på sammenhengende og tydelige ledelinjer

● Blå for avanserte nybegynnere langs ledelinjer som ikke alltid er sammenhengende

● Rød for den kompetente o-løper som også behersker høydekurver

● Sort for den dyktige o-løper og eksperten som søker de villeste og råeste utfordringene


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (OS OK) er idrettslaget for deg som liker å være i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen over og sende oss informasjon om deg selv!