Halv pris på restbeholdning av Tur-O konvoluttene

16sep

Tur-O sesongen nærmer seg slutten, vi selger ut restbeholdningen av kovolutter til halv pris. Det er enda nok tid til å finne mange av dei 99 postane vi har plassert ulike stader i kommunen.

For å være med i årets tur-o konkurranse eller for å oppnå tur-o merke må alle postbesøk være registrert innan 29/10-2017 her: http://turorientering.no/osok/poster/2017/

Husk å registrere postbesøkene for alle som er med på turen. Ved å registrere deg deltar du i den nasjonale konkurransen, men viktigere er det at vi får dokumentert hvor mye postene blir brukt og hvor mange som deltar. Vi håper flere benytter anledningen til å registrere seg slik at vi kan fortsette å lage tur-orientering i Os i årene som kommer.

Høsten er fin, og hva passer da bedre enn en tur for å finne tur-o poster?
Vi selger ut restbeholdningen av tur-o konvolutter til halv pris (kr.100). Alle utsalgsstedene har konvolutter igjen, så skynd deg til Jernia Sælen på Osøyro, Stadion Sport på Amfi eller Butikk Buena i Lysefjorden.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!