Nytt år, ny giv!

3jan

Godt nytt orienteringsår! Få o-dilla du også:)

Os Orienteringsklubb (OSOK) inviterer til orienteringsaktiviteter også i 2024. Bli med!

Aktivitetsplanen frem til vinterferien i månedsskiftet februar-mars er klar. Den inneholder ukentlige fellestreninger. Mange tirsdager arrangeres nærløp i Bergensregionen. Tirsdagen uten nærløp er det fellestrening i klubben. Første klubbtrening er tirsdag 2. januar. En perfekt start på det nye året.

Oppmøte på klubbtreningene i vinter er Kuventræ idrettsplass kl 1800. Det blir en felles rolig løpetur på 30-45 minutter i pratetempo. Etterpå blir det felles enkle styrkeøvelser og uttøyning. Hensikten er å skape et felles miljø i klubben og kontinuitet i treningen på tirsdagene. Det kreves ingen forkunnskaper eller spesiell fysisk form for å være med. På årets første trening var vi sju deltakere!

For å få en oversikt over all orienteringsaktivitet i Bergensregionen kan dere bruke denne lenken til Eventor

Klubbens årsmøte 2024 er mandag 12. februar i Gamle kommunehuset kl 1900-2100. Ta gjerne kontakt med Tommy Sævareid i valgkomiteen om du kan tenke deg å bidra i klubben. Om du lurer på hva som skjer i klubben kan du ta en titt i klubbhåndboka.

Norges Orienteringsforbund lanserte nylig ny versjon av utviklingstrappa. Den inneholder masse nyttig informasjon for alle som liker orientering. Den omfatter tips om fysisk, orienteringsteknisk og mental trening for både de som satser og de som har lyst til å være aktive.


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (OS OK) er idrettslaget for deg som liker å være i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen over og sende oss informasjon om deg selv!