Sparebanken Vest støtter Stolpejakten og Uteskole

30mai

I dag fikk Os Orienteringsklubb 20 000 kr til Stolpejakten og Uteskole. Det var Sparebanken Vest som delte ut støtte til ulike frivillige organisasjoner.

Stolpejakten 2023 i Bjørnafjorden var en suksess med over 3000 unike stolpejegere med 70 000 stolpebesøk. Derfor ble det Stolpejakt i 2024. Støtten kommer godt med for opprettholde aktiviteten. Å jakte på stolper er gratis for brukerne. I år kan du jakte stolper i Prestegardskogen, på Borgafjellet og på Søfteland. Last ned appen «Stolpejakten» og kom i gang!

Uteskolen er et tilbud til Søfteland barneskule som ønsket seg stolpejakten. I appen kan skolen legge inn spørsmål eller aktiviteter for elevene på de ulike stolpene.

Tusen takk og god tur!


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (OS OK) er idrettslaget for deg som liker å være i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen over og sende oss informasjon om deg selv!