Terminlista for november er klar!

30okt

November byr på bading i Vannkanten med Pizza på Peppez, trening med en norsk mester i orientering, verdenspremière med orientering på Baland, treningsleir på Stord, Urb-O i tillegg til våre faste kondisjonsøkter med Opptur mandager og onsdager.

Trudde du at det ikkje skjedde noko for orienteringsløparar gjennom vinteren?
Sjekk treningskalenderen vår her: http://www.osok.no/events/2015-11/

<font color=»orange»>Orange tekst (Os Ok sin farge) betyr at dette arrangementet er anbefalt av klubben og er av o-teknisk art.</font>
<font color=»blue»>Andre treningsøkter er med blå skrift.</font>

Alle arrangementa er gratis eller nesten gratis og opne for medlemmer av Os Ok. Har du enno ikkje fått meldt deg inn i klubben? Gjer det no (du slepp å betale avgift for 2015)


Bli medlem!

Os Orienteringsklubb (Os Ok) er idrettslaget for deg som liker å løpe i skog og mark. Vi ønsker oss mange medlemmer på alle nivå. Om du vil gå på tur, bidra i et sosialt miljø eller om du vil bli så god som du kan, vi har plass til deg. Vi har treninger for nybegynnere og viderekommende. Om du er ute etter å presse deg til det maksimale eller om du vil være med som en mosjonist så har vi tilpasset treningsøkter til ulike nivåer.

Dersom du kunne tenke deg å begynne med orientering kan du trykke på knappen under og sende oss informasjon om deg selv!